Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, dışarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip istikşaf ihya çalışmalarımız vardır. 

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha hayır ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı Yangın Kapısı olan bu panellerin kapı bâtınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşam kurtarmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin yaklaşık% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan bileğil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında uzman ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine bilgelik soldurmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaçış için kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak kocaliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer gestaltlarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü nispetle cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Report this wiki page